Coco asked me to show you how I cooked vegetables from my orchard, so I show you here some photos. I usually take what I have on the fridge at this moment, cut vegetables in little pieces and cook them in a frying pan with a little of olive oil. Then I can make soup or add rice or add some tomato sauce and eat them that way.
Aquí usé berenjena, calabacín y cebolla, pero también suelo echar zanahoria y pimiento.
Here I used eggplant, zucchini and onion, but usually I add carrot and pepper too.
Y lo comimos con un huevo frito con patatas.
Ate them with fried egg and potatoes.
Para este arroz usé calabacín, acelga, repollo, puerro, cebolla, zanahoria y no sé si algo más. Luego le añadí también unas nueces.
Here I used zucchini, onion, swiss chard, leek, carrot and cabbage. Add some rice and walnuts.
Y los tomates sólo con un poco de aceite de oliva y sal... deliciosos!
And tomatoes only with olive oil and salt... delicious!
No hay nada como la buena materia prima. Esas preparaciones sencillas parecen deliciosas.
ResponderEliminarUn beso,
Chari
Me interesa el plato de arroz. Siempre no lo uso con calabacín. Qué es lo blanco en el plato final? Queso?
ResponderEliminarSí, lo de la última foto es queso fresco, me gusta comerlo con tomate y le echo un poco de vinagre con aroma de frambuesa que está riquísimo.
ResponderEliminarque rico todo! Yo también soy de improvisar. Estoy en el curro, vi tu email con los links. A ver si les echo un vistazo y te digo. Gracias!
ResponderEliminarI love all kind of vegetables and this is a good way to eat them with everything...
ResponderEliminarThank you:)